Waarom Arbo Werkt wel werkt

Wij zijn een arbodienst opgericht door een aantal advieskantoren in de overtuiging dat de arbodienstverlening veel beter kan!

Arbo Werkt

Arbo Werkt is een jong bedrijf, dichtbij met echt persoonlijk contact. Wij hebben een landelijke dekking met eigen gespecialiseerde casemanagers, korte communicatielijnen, persoonlijke aandacht voor uw medewerker en uw organisatie.

Onze casemanagers treden op als probleemeigenaar en geven advies in de wir war aan regels en voorschriften. Doordat wij uw organisatie goed kennen, schakelen wij snel en nemen wij regie uit handen.

Kennis, persoonlijk contact, probleemeigenaarschap en korte lijnen zijn volgens ons de sleutelwoorden tot succes. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers optimaal inzetbaar zijn binnen uw organisatie.

Onze dienstverlening beperkt zich niet tot alleen verzuimbegeleiding. Wij gaan verder dan dat! Wij ondersteunen ook bij het opstellen van de wettelijk verplichte Risico Inventarisatie en Evaluatie. Ook kunnen wij u helpen met het uitvoeren van een PAGO of Preventief Medisch Onderzoek en zijn wij de experts op het gebied van preventie bij verzuim.

Maak kennis met ons

Wilt u meer weten over de Arbo Werkt dienstverlening?

Bel ons op: 085-0180665

  • Lokale aanwezigheid maar toch een landelijke dekking

  • Casemanagers in uw eigen omgeving; zij kennen uw onderneming als geen ander en schakelen snel

  • U krijgt de beschikking over een vast aanspreekpunt met persoonlijke aandacht voor uw belangen en die van uw medewerker

  • Wij kunnen snel met de verzekeraar schakelen om de re-integratie van uw medewerker te versnellen

  • Wij zorgen ervoor dat de juiste loonwaarde van uw zieke werknemer wordt vastgesteld zodat u de uitkering ontvangt waar u recht op heeft

Arbo Werkt pakketten

Arbo Werkt biedt een compleet pakket en een verrichtingen pakket. Voor een toelichting op alle mogelijkheden en tarieven, maken wij graag een afspraak met u.